Clatite cu pui si ciuperci in sos de smantana

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 16 Apr 2011 | 33620 vizualizari

 

Un aperitiv foarte gustos pentru o masa de neuitat...

 

INGREDIENTE

  • 2 piepti de pui
  • 700 gr ciuperci
  • 500 gr smantana
  • 200 gr iaurt
  • 2 oua
  • o legatura de ceapa verde
  • o legatura marar
  • sare
  • piper alb
  • 2 linguri ulei masline
  • 50 gr unt
  • 8 bucati foi clatite cu sare, fara zahar si vanilie( vezi reteta in pagina mea)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu pui si ciuperci in sos de smantana:

Se toaca din cutit carnea de pui foarte marunt.

Se incinge uleiul si se adauga untul... se topeste usor, apoi carnea de pui, ceapa tocata si ciupercutele taiate marunt.

Se soteaza cinci minute apoi se adauga putina apa si se fierbe carnea bine. La jumatatea fierberii se adauga jumatate din cantitatea de smantana si iaurtul, sarea, piperul si mararul si se lasa sa fiarba usor cu capac pana ce carnea este gata.

Umplem clatitele cu compozitia, le rulam dupa dorinta, le asezam in tava de jena unsa cu unt si le acoperim cu sos de smantana facut din oule batute cu smantana, sare si piper. Deasupra ornam cu ciupercute si dam la cuptor la 200 grade pentru 25 de minute.

O nebunie!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu pui si ciuperci in sos de smantana" nu uita sa-i faci un review.
 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Clatita coreeana - Haemul Pajeon